Antiage protiv bora – Ollie’s prirodni serum

3.600,00 rsd

jednostavna i brza isporuka

plati prilikom preuzimanja

besplatna porudžbina za sve dostave iznad 5.000 rsd

100% prirodni Antiage serum protiv bora na bazi maslinovog ulja. Dubinskom regeneracijom kože novonastale bore će izbledeti, dok će starije prvo postajati sve pliće, a zatim i potpuno nestati. Efikasno deluje na to da se stari ožiljci, pege, staračke fleke, tamni pečati od lečenja akni ili bubuljica i druge promene na koži ovog tipa zauvek zbrišu sa lica. Ollie’s serum protiv bora ti nudi podmlađivanje lica bez parabena i štetnih sastojaka. Čuvati daleko od sunčeve svetlosti, na temperaturi nižoj od 25 stepeni.

Maslinovo ulje, ulje semena maline, ružino ulje, ulje semena kupine, ulje ylang yanga, smilje, geranijum, ulje semena kajsije, lešnik
Antiage serum se koristi tako što se prvo očisti koža lica, a zatim se mala količina seruma nanese na čistu, suvu ili vlažnu kožu. Serum se lagano utrljava u kožu vrhovima prstiju, fokusirajući se na područja s većim brojem bora ili drugih znakova starenja. Serum nanesi na lice kao poslednji korak nege, nakon kreme ili drugih proizvoda. Preporučuje se korišćenje antiage seruma ujutru i uveče kao deo redovne rutine nege kože, kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.

Koji faktori utiču na starenje kože?

Koža je neverovatno regenerativni organ, ali već od 25. godine gubi vlagu i elastičnost, uz usporavanje procesa obnavljanja ćelija. Nekoliko faktora može uticati na proces starenja, od kojih najveći uticaj imaju: genetika, izlaganje suncu, pušenje, stres, način života i navike.

 


Nega zrele kože

Nega protiv starenja počinje i završava se odgovarajućom kremom, gelom ili serumom, koji održavaju kožu glatkom i čvrstom. Redovna upotreba anti-age proizvoda, uravnotežena ishrana, hidratacija, redovno vežbanje i dovoljno sna ključni su faktori u borbi protiv starenja kože. Osim toga, važno je izbegavati štetne navike poput konzumiranja alkohola i nikotina.

 


Kad treba da počnem da koristim Antiage serum?

Dermatolozi naglašavaju važnost početka korišćenja anti-age proizvoda već pre pojave prvih znakova starenja kože. Pravilnom negom unapred se pripremamo za vreme kada koža prirodno usporava proces regeneracije. Kako bismo odredili najbolji trenutak za početak primene proizvoda protiv bora, važno je obratiti pažnju na različite indikatore koji ukazuju na stanje kože. Sitne linije oko očiju i usana često su prvi vidljivi znakovi starenja, dok proširene pore mogu biti rezultat prekomernog izlaganja suncu. Depigmentacija i dehidratacija su takođe jasni pokazatelji usporene regeneracije ćelija kože lica. Ove promene mogu biti preteča dubljih bora i drugih znakova starenja.

Imajući u vidu da je Ollie’s Antiage serum potpuno prirodan, možeš ga koristiti već od 25. godine kako bi sprečila bore pre nego što nastanu.

 


 

1 recenzija za Antiage protiv bora – Ollie’s prirodni serum

  1. Milena

    Odličan proizvod!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

slični proizvodi