Uslovi korišćenja

Lični podaci koje prosledite web sajtu www.ollies.rs prilikom online porudžbina, biće obrađivani u skladu sa dokumentom o privatnosti na mreži. Ollie’s Natural je u mogućnosti da sakuplja lične podatke o korisnicima sajta shodno odredbama važećih zakona koji regulišu ovu oblast.

 

Prilikom unosa Vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, tačne, važeće i potpune informacije, kao i da kad god je potrebno ažurirate te informacije tako da bi bile istinite, tačne, važeće i potpune.

 

Odgovorni ste za održavanje poverljivosti i bezbednosti Vašeg korisničkog imena, lozinke i naloga, i bićete odgovorni za sve aktivnosti koje se dešavaju sa naloga koji je zaštićen Vašom lozinkom, kao i sve upotrebe Vašeg korisničkog imena i lozinke.

 

Slažete se da ne koristite web sajt tako da kršite lokalne, republičke i međunarodne zakone i druge zakonske dokumente. Slažete se da se ne predstavljate imenom neke osobe ili entiteta ili na drugi način lažno predstavljate svoju povezanost sa osobom ili entitetom. Zabranjeno je da utičete ili ometate rad web sajta, servera ili mreža povezanih sa web sajtom.

 

Zabranjeno je da pokušate da neovlašćeno pristupite bilo kom delu web sajta ili bilo kog drugog naloga, računarskog sistema ili mreža povezanih sa web sajtom, tako što hakujete ili ga zloupotrebljavate na bilo koji drugi način.